Ons team bestaat uit drie ambitieuze ontwerpers die verbonden zijn door vriendschap en de gedeelde passie voor design en ambacht.
Over UKU

Wij zijn Vos Bitter, Djaro Taribuka en Lewis Egter van Wissekerke, oftewel: Studio UKU.

Wat doen we?
Studio UKU ontwerpt en produceert installaties, meubels en producten.

Studio UKU ontwerpt en produceert installaties, meubels en producten. Dit doen wij zowel in opdracht van zakelijke en particuliere partijen als vanuit studio UKU.  Wij conceptualiseren ideeën en werken ze uit tot een productieklaar concept dat wij in huis kunnen produceren. Met als resultaat een doordacht, eerlijk en uniek eindproduct op maat.

Onze werkwijze
Studio UKU voert het gehele proces van eerste idee tot plaatsen zelf uit. Dit zorgt voor heldere communicatie en een soepel verloop van het project. Onze insteek is: alles is mogelijk en zoveel mogelijk onder één dak.

Ontwerp

In de kern zijn wij een ontwerpstudio. We denken graag vanaf het eerste idee mee. Dit verwerken we in moodboards en grove schetsen om zo de sfeer en stijl van het ontwerp weer te geven.  Vanuit daar maken we verschillende concepten die we uiteindelijk, in samenspraak met de klant, vormen tot één eind ontwerp. Onze kracht schuilt in onze ambitie om te blijven vernieuwen en experimenteren.

Maakproces

Naast het ontwerp ligt onze passie in de ambacht. Daarom produceren wij zoveel mogelijk van onze ontwerpen in huis. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van specialisten. Dit geeft ons de vrijheid om te experimenteren met materialen en productietechnieken. Onze affiniteit met materialen is dan ook groot. Deze zijn vaak zichtbaar, in hun rauwe vorm, verwerkt in onze ontwerpen.

Het plaatsen

Onze producten kunnen we in overleg ook plaatsten. Mocht de ruimte meegenomen zijn in het ontwerp kunnen wij deze ook aanpassen. Denk aan wandjes plaatsen, vloeren verhogen, electra omleggen.

Dit samen zorgt ervoor dat wij een uniek eindproduct kunnen leveren waarbij kwaliteit centraal staat.


Heb jij een idee voor de praktische of esthetische invulling van een ruimte, een (kunst)installatie of gewoon een meubel. Slide in ons contactformulier, en wie weet kunnen we samen aan de slag!

Ons merk

Naast dat we een ontwerpstudio zijn, is de naam UKU ook verbonden aan onze groeiende lijn designproducten. Met deze lijn leveren we eigentijdse maar ook functionele designs die een waardevolle toevoeging zijn aan ieder interieur. Check onze instagram om op de hoogte te blijven!