De Studio is onze werkplaats, ons tweede huis maar bovenal een plek waar ruimte is voor het experimenten met materialen en bewerkingen.
Bij Studio UKU wordt hard gewerkt, veel gelachen en naar goede muziek geluisterd.

Onze Studio is onze werkplaats, ons tweede huis maar bovenal een plek waar ruimte is voor het experimenteren met materialen en bewerkingen. Bij Studio UKU wordt hard gewerkt, veel gelachen en goede muziek geluisterd. Een goede sfeer onderling en met onze buren zorgt voor een fijne werkplek waar je naast mooie objecten en installaties ook mooie herinneringen kan maken. Dat klinkt cheesy, maar dat maakt van onze studio een plek waar creativiteit, hard werken en plezier samenkomen. In onze werkplaats is een groot aantal machines te vinden die van essentiële waarde zijn voor de totstandkoming van onze projecten. Echter schromen we niet om de vele creatievelingen in en rondom de werkplaats te benaderen wanneer wij met een complex project bezig zijn.

bekijk projecten
Papaverhoek 39

Onze Studio zit op de Papaverhoek in Amsterdam-Noord. De buurt valt te omschrijven als gezellig en ouderwets, in de goede zin van het woord. Wij vinden het een eer om ons te begeven tussen gevestigde Noorderlingen, die altijd interesse tonen en in zijn voor een praatje. We staan dan ook altijd open voor lokaal contact en helpen graag mee bij projecten in Noord, voor Noord, om wat terug te kunnen doen voor de buurt.